Reset Password

Meetings & Events

Houd je meeting 

of event bij

Landgoed Vriezenhuis

Vergaderruimtes

Evenementen

Trouwerij

Team buildings activiteiten

Landgoed Vriezenhuis, gelegen in het prachtige Winterswijk-Woold, is de ideale locatie voor uw bruiloft, evenement of vergaderingen. Het landgoed straalt op zichzelf al elegantie uit voor uw bijzondere bijeenkomst. De natuurlijke omgeving en de rust zijn inspirerend en bieden ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten. Bovendien kunnen de veelzijdige ruimtes worden uitgerust met geavanceerde audiovisuele apparatuur om aan al uw technologische behoeften te voldoen.

We werken graag samen met lokale cateraars die aansluiten bij uw wensen en bij elk type evenement, om iedereen te voorzien van hapjes en drankjes. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden op ons terrein voor teambuildingactiviteiten om de teamgeest en samenwerking te versterken. Ervaar een ontspannen bijeenkomst op 'Het Vriezenhuis', waar service en gastvrijheid centraal staan.

Events

Vergaderingen

Trouwerij

Teambuilding

Onze veelzijdige ruimtes en uitgestrekte buitenlocaties bieden de ideale setting voor een breed scala aan teambuildingsoefeningen. Breng uw eigen programma en facilitators mee en maak gebruik van onze faciliteiten om uw activiteiten soepel te laten verlopen.

Of u nu kiest voor spannende 'Outdoor Challenges' of creatieve 'Indoor Workshops', bij het Vriezenhuis vindt u de perfecte omgeving om uw team te versterken. Beleef een onvergetelijke teambuildingservaring bij Landgoed Vriezenhuis.

Trouwen op een landgoed én overnachten in een Villa uit 1904. Dàt kan op Landgoed Vriezenhuis. Dit landgoed herbergt een van de best bewaarde Scholtenhuizen van de Achterhoek en bevindt zich in een prachtig natuurgebied, omringd door de grandeur die het Vriezenhuis met zich meebrengt. Tijdens jullie grote dag hebben jullie exclusief de beschikking over deze Villa.

Het Ja-woord:

Het Vriezenhuis is een officiële trouwlocatie, waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. Dit kan in de Villa zelf voor kleine gezelschappen, of kies voor een buitenhuwelijk in de klassieke tuin naast de schilderachtige waterlelies. Hier kan de ceremonie plaatsvinden terwijl je uitkijkt over de velden, omringd door een prachtig natuurgebied.

En geen nood, bij slecht weer is er een uitwijkmogelijkheid naar de 'Deale', de deel, die we dan transformeren in een knusse trouwzaal.

Trouwerij

Previous slide
Next slide

Vergaderarrangementen

· 1 of 2 dagdelen
· uitgebreid lunchbuffet
· Koffie en thee-arrangement
· Onbeperkt koffie en thee, zoete lekkernijen en karaffen water op tafel en zoute snack in de middag.

· Huur accommodatie vanaf 9:00 tot 17:00 uur de volgende dag.
· Opgemaakte bedden
· Uitgebreid lunchbuffet (2x)
· Uitgebreid ontbijtbuffet (1x)
· Koffie en thee-arrangement (4x)
· Onbeperkt koffie en thee, zoete lekkernijen en karaffen water op tafel en zoute snacks in de middag.
· Voor het diner kunnen we overleggen wat jullie wensen zijn. ​

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden op ons Landgoed

Neem contact
met ons op!

Wij helpen u graag verder om een onvergetelijk verblijf te boeken bij het Vriezenhuis

Wooldseweg 119, 7108 AA Winterswijk-Woold

info@vriezenhuis.nl

0543-517177

Arrangement kiezen.

Contact

Wooldseweg 119
7108 AA, Winterswijk Woold
Nederland