Logies

Logies.

Het Landgoed Vriezenhuis telt 8 hotelkamers in de Villa en 8 appartementen in het Koetshuis.

Hotel Villa

(totaal 16 personen)

De Villa heeft hoge plafonds versierd met stucwerk, grote houten schuifdeuren, lambrisering en, boven de deuren van de grote woonkeuken, schilderijen met jachttaferelen. De 8 kamers zijn allemaal verschillend, maar zonder uitzondering sfeervol ingericht. Op de bedden liggen spreien van handgemaakt patchwork. Verder zijn de kamers van alle gemakken voorzien, met onder meer eigen douche- en toiletgelegenheid.

Appartementen in de Schoppe

(totaal 20 personen)

In 2009 is de Schoppe heringericht. Hier bevinden zich nu 8 ruime appartementen met hoge plafonds. Aan de voorzijde bevinden zich grote ramen en karakteristieke grote staldeuren. Ook hier is de inrichting klassiek. Alle appartementen hebben een praktische keuken en een moderne badkamer. Parterre bevinden zich 4 prachtige 2-persoonsappartementen. Op de eerste verdieping zijn 2 studio’s geschikt voor 2 personen, en 2 ruime 2-kamerappartementen geschikt voor 2 à 4 personen.

Hondenappartement

Een van de appartementen is speciaal bestemd voor mensen die hun hond mee willen nemen op vakantie. Het appartement heeft een heuse buitenren. Zo is een vakantie voor u ook een vakantie voor uw dierbare viervoeter.

Foto's

foto-hotelkamer1
foto-verblijf